PR Electronics har planer om udvidelse, og har løbende udfordringer med at skaffe medarbejdere til produktionen der har kompetencer inden for lodning

 

Borgmester Claus Wistoft var i maj forbi virksomheden PR Electronics i Følle for at ønske tillykke med deres planer om udvidelse af virksomheden og høre mere om deres udfordringer med rekruttering. PR Electronics har i dag 7700 m2 under tag og planlægger at udvide med 1400 m2. Hvis alt går efter planen vil udvidelsen stå klar i starten af 2019.

Med til mødet var også Carsten Møller Lundberg, der er leder af virksomhedsservice i Syddjurs Jobcenter. PR Electronics har løbende udfordringer med at skaffe medarbejdere til produktionen der har kompetencer inden for lodning. På baggrund af mødet lægger virksomhedsservice op til følge virksomheden endnu tættere med en dedikeret medarbejder for hurtigere at få besat tomme stillinger.

PR Electronics tager et socialt ansvar og tager også medarbejdere ind med særlige udfordringer i praktik eller fleksjob. Dette samarbejde blev også vendt på mødet.

Der er i dag ca. 135 medarbejder på adressen i Følle.

Opdateret: 23/06/2017 - 10:36