Nyt IT system skal styrke Jobcenter Syddjurs

 

 

Den 6. december 2018 overgik jobcenter Syddjurs til et nyt IT-system. Det nye system skal øge effektiviteten, og give en endnu bedre service til kommunens borgere.

 

Syddjurs Kommune har taget et stort skridt mod et endnu bedre og mere effektivt Jobcenter. Der er nemlig implementeret nyt IT-system. Systemet hedder Fasit, og mange af landets kommuner er allerede overgået til det med stor succes. Selvom det på længere sigt vil betyde et mere effektivt Jobcenter, kan det kortvarigt medføre ekstra ventetid på sagsbehandling.

 

Dertil skal sagsbehandlere selvfølgelig også have tid til at lære det nye system at kende. Derfor skal man være indstillet på lidt længere ventetid, når man kontakter Jobcenteret.

 

Chef for Erhverv og Beskæftigelse Mette Vestergaard udtaler:

 

- Der åbnes 10.000 sager i Jobcenteret hvert år. Derfor er det en stor opgave, da alt data skal fra det ene system til det andet. Men vi ser frem til et nyt fagsystem, der er gearet til fremtidens behov. Det vil betyde, at borgere vil opleve bedre hjælp, men også at sagsbehandlerne får et system, der understøtter deres arbejde mere effektivt.

 

Fasit er et system, der er udviklet af verdens ældste softwarefirma Schultz. Systemet har været driftssikkert i mange år, og benyttes allerede af 54 andre kommuner.

 

Jobcenter Syddjurs

Lundbergsvej 2 - 8400 Ebeltoft - Telefon 87 53 50 00 - Jobcenter@syddjurs.dk

 

 

Opdateret: 08/03/2019 - 09:59